Maailman ensimmäinen

Pääsin kameran kanssa ninjailemaan supermukavaan koulutukseen muutamiksi tunneiksi ja samalla todistamaan kyseisen koulutuksen maailmanensi-iltaa! Samalla tuli myös maailmanensi-ilta uudelle kameralle, johon olin tämän kuvauksen perusteella älyttömän tyytyväinen. (Olen aina sanonut, että kamera ei tee kuvaajaa, mutta kun kamera on semmoinen, mikä mahdollistaa asioita, tekee se kuvaamisesta vieläkin mukavampaa.)

Kyseessä oli mahtavan Dialogis Oy:n kehittelemään Dialogiset-korttisarjaan liittyvä koulutus, jossa mukana noin 15 tyyppiä. Hiukan jännitti, pystyykö koulutettavat hengittämään normaalisti ja rentoutumaan, kun siellä yksi tyyppi ryömii lattioilla ja osoittelee kameralla. Dokumentaarisen kuvastyylini pyrin pitämään mahdollisimman huomaamattomana ja toivottavasti onnistuin. Kuvista päätellen ainakin kyllä! 

Alla vielä pieni kooste kuvista, joita tarttui koulutuksesta mukaan.