MOI, OON MAIJA JA TYKKÄÄN KUVATA.

Aitous on jotain semmoista, mikä on minulle tärkeää sekä kuvaustilanteessa että kuvissa. Se aitous toimii kuvissa vielä vuosienkin jälkeen. Ehkä sen takia tykkään kuvata paljon luonnossa. Se on rento ympäristö, jossa ei samaan aikaan ole mitään ja kuitenkin kaikki.  Koen tavoittavani aitoutta parhaiten sillä, että yritän häivyttää itseni mahdollisimman huomaamattomaksi etenkin dokumentaarisissa kuvauksissa. Kuvaajasta on välillä moneksi – ninjaksikin!

Kamera minulla on ollut jo pitkään. Vasta vuonna 2014 jostain tuli kipinä kääntää kamera manuaaliasetuksille. Sitten rupesi löytymään oma kuva- ja kuvaustyyli, sitten tulivat yhdet kaverin häät ja siitä yksi ja vähän toinenkin asia johti puolestaan oman toiminimen perustamiseen. Niin, ja eihän siitä mitään tulisi ilman sitä, että minä tykkään valokuvaamisesta. Ihan hulluna.

Valokuvaamisen lisäksi minä tykkään esimerkiksi tähtitaivaasta, elokuusta, huonoista vitseistä, kissoista, meemikuvista, kahvista ja nukkumisesta aamuisin pitkään. 

Kuvaaminen ei ole mitään ilman ihania asiakkaita, toivottavasti nähdään sinunkin kanssasi pian! Heitä viestillä ja jutellaan lisää! 

161A6956
Maija Saanio Photography
Isokyrö
y-tunnus: 2758549-1
maija (at) maijasaanio.fi
045(-)3199441
maijasaanio_logo400px