MAIJA Tutustutaan paremmin!

Moi, kiva tavata!

Olen Maija ja tykkään valokuvaamisesta. Ihan hulluna.

Parasta valokuvaamisessa minulle on vangita kuvaksi jotain semmoista, että kuvaa katsoessaan vielä vuosienkin jälkeen siihen pysähtyy pitkäksi aikaa ja hymyilee. Niissä kuvissa on hetkiä. Niissä on tunteita.

Aitous on jotain semmoista, mikä on minulle tärkeää sekä kuvaustilanteessa että kuvissa. Se aitous vangitsee ja juuri se toimii kuvissa vielä vuosienkin jälkeen. Ehkä sen takia tykkään kuvata paljon luonnossa. Se on rento ympäristö, jossa ei samaan aikaan ole mitään ja kuitenkin kaikki. Koen, että kuvaustyylini tukee myös sitä, että saan mahdollisimman paljon aitoa tallennettua, sillä yritän häivyttää itseni mahdollisimman huomaamattomaksi etenkin dokumentaarisissa kuvauksissa. Kuvaajasta on välillä moneksi – ninjaksikin!

Kamera minulla on ollut jo pitkään. Vasta vuonna 2014 jostain tuli kipinä kääntää kamera manuaaliasetuksille. Sitten rupesi löytymään oma kuva- ja kuvaustyyli, sitten tulivat yhdet kaverin häät ja siitä yksi ja vähän toinenkin asia johti puolestaan oman toiminimen perustamiseen. Niin, ja eihän siitä mitään tulisi ilman sitä, että minä tykkään valokuvaamisesta. Ihan hulluna.

Valokuvaamisen lisäksi minä tykkään esimerkiksi tähtitaivaasta, elokuusta, huonoista vitseistä, kissoista, meemikuvista, kahvista ja nukkumisesta aamuisin. 

Kuvaaminen ei ole mitään ilman ihania asiakkaita, toivottavasti nähdään sinunkin kanssasi pian! Heitä viestillä ja jutellaan lisää! 

neliö

OTA YHTEYTTÄ Jutellaan lisää!